Tilmelder...

Tak for din tilmelding

Du kan til enhver tid afmelde dig igen ved at følge linket "afmeld" i nyhedsmailene.


Skabelon til badges

For at lave badges skal skabelonen her printes og cirklerne klippes ud. Derudover skal der bruges en badge-maskine samt tilhørende badge-dele bestående af plastik-forside, metal-forside og metal-bagside med nål. Når cirklerne er klippet ud, kan der tegnes, skrives eller males på dem - fx med fokus på, hvad der gør en glad. Derefter kan de laves til en badge, der kan sættes på tøjet.

Download Skabelon til badges  

Nip napper

Nip napperen er for voksne som børn - fyldt med spørgsmål, der kan give anledning til snakke om mental sundhed og trivsel.

Download Nip napper  

Samtalekort

Når du klikker ind på billedet her, finder du en række samtalekort, som kan bruges i alle mulige sammenhænge. Samtalekortene printes og sættes sammen således, at der er et spørgsmål på den ene side og logo på den anden side.

Download Samtalekort  

Samtale-menu

Denne samtale-menu kan bruges til fællesspisninger eller øvrige arrangementer, hvor den kan give anledning til samtaler og refleksioner omkring trivsel og mental sundhed.

Download Samtale-menu  

Skilte med refleksionsspørgsmål

Her har vi samlet en række skilte med refleksionsspørgsmål - se dem alle ved at klikke på billedet eller downloade. Skiltene kan fx printes og hænges op til diverse arrangementer, så folk kan tænke over eller snakke om spørgsmålet i forhold til deres eget liv.

Download Skilte med refleksionsspørgsmål