FOLKEVANDRINGEN

 

Folkevandringen er Danmarks nye walk & talk, og den er for alle. Sammen med andre går du i smuk natur, og Folkevandringen flytter dig ud af hverdagens trummerum – ud i naturen, hvor man gennem spørgsmål og fællesskab kan indgå i inspirerende samtaler, mens man går.

 

I år foregår den fælles vandring mandag den 15. maj eller tirsdag den 16. maj – begge dage fra kl. 16.30 til 20.30. Sted: Kalvebod Fælled i København.

 

 

 

De første tre år har både privatpersoner, virksomheder, NGO'er og offentlige institutioner deltaget. Så tag fat i et par venner eller folk i dit netværk, gå med dine kollegaer/medarbejdere eller deltag med din familie. Eller kom alene og gå med mennesker, du først møder på dagen. Årets tema er tillid.

 

Folkevandringen består af:

  • En 8 km afmærket rute og et Folkevandrings-kit, der leder dig og dit hold sikkert gennem skøn natur
  • Livgivende nysgerrige samtaler med spørgsmål, der i planlagte sekvenser skaber rum for refleksion, nye tanker og nye veje fremad
  • Et større fællesskab, som du indgår i på hold af 4 personer

 

Læs mere om Folkevandringen og tilmeld dig lige her.

 

Her finder du desuden en række andre bud på aktiviteter, som du kan undersøge nærmere eller lade dig inspirere af til at finde aktiviteter og fællesskaber i dit nærområde.