GUIDE TIL MENTAL SUNDHED

 

Det er vigtigt, at vores krop fungerer, men det er mindst lige så vigtigt, at vi trives og har det godt – kort sagt at vi er mentalt sunde. At være aktiv og engagere sig i verden omkring sig at have en følelse af at høre til og være en del af et fællesskab, og at gøre ting, der giver mening, bidrager alt sammen til mental sundhed.  Derfor har ABC for mental sundhed lavet en guide, som giver dig forslag til, hvad du kan gøre for at holde dig mentalt sund.

 

 

 

 

Guiden henvender sig til alle. Den henvender sig til mentalt sunde mennesker, der ønsker inspiration til at leve et aktivt og meningsfuldt liv. Den henvender sig også til personer, som i perioder føler sig nedtrykte, og som ønsker at få mere ud af livet. Endelig kan guiden bruges af mennesker, som har, eller har haft, en psykisk sygdom. I sidstnævnte tilfælde kan den bruges som et supplement til at fremme mental sundhed sideløbende med eventuel medicinsk behandling eller rådgivning.

 

Uanset hvad din motivation er, håber vi, at guiden kan inspirere og hjælpe dig. Og husk, at mental sundhed er mange ting og også handler om, hvad der giver mening for lige netop dig.

 

Find og brug guiden her