SUNDHEDSDAGENE PÅ FREDERIKSBERG

 

I år er det femte gang, aktører fra hele København går sammen om at tilbyde masser af gode oplevelser og aktiviteter til alle på Sundhedsdagene på Frederiksberg, som foregår den 6.-10. juni.

 

 

På Sundhedsdagene er der fokus på fysisk og mental sundhed – og Frederiksberg Kommune er også en af partnerne i ABC for mental sundhed, hvor det handler om at gøre noget aktivt, noget sammen og noget meningsfuldt.

 

Sundhedsdagene handler ikke kun om bevægelse, men også om fællesskaber og samarbejde på tværs, og det afspejler programmet. 

  

Torsdag kan man fx komme til lydløs middag og samtale om familie og værdier i Lindevangskirken. På Nordens Plads går lokalområdet sammen om at skabe to gode dage for beboerne i fællesskabets tegn, og særligt for psykisk sårbare er aktører fra hele byen gået sammen om at skabe en idræts- og velværedag, mens byens herberger igen i år arrangerer en Fællesskabsfestival.

 

På Sundhedsdagene på Frederiksberg er der et hav af aktiviteter og fællesskaber, og så er der en masse inspiration at hende. Så kom og vær en del af fællesskabet – mental sundhed er noget, vi skaber sammen.

 

 

Læs mere om Sundhedsdagene på Frederiksberg her